Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία Γιάννης Κατσαμπάς Λτδ είναι εξειδικευμένη στην εισαγωγή, διανομή και εξαγωγή ελαστικών αυτοκινήτου, ζαντών αλουμινίου και αξεσουάρ από τις πιο γνωστές μάρκες στον κόσμο.

Με 2 κέντρα διανομής στη Λευκωσία και πολλαπλούς συνεργάτες διανομής σε όλες τις άλλες πόλεις μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας, όπου κι αν βρίσκονται.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης τις δικές της εξειδικευμένες ομάδες για αλλαγή ελαστικών και εξισορρόπηση στα επώνυμα κέντρα ελαστικών Tyreshop σε επιλεγμένες τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο. Είτε μέσω του συνεργείου μας στα κέντρα ελαστικών μας, είτε μέσω ενός από τους συνεργάτες μας στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Πάφου, Λάρνακας ή Αμμοχώστου, θα εγγυηθούμε άψογη εξυπηρέτηση, απρόσκοπτη επικοινωνία και άψογη φροντίδα για το αυτοκίνητό σας.

Επίσημη αντιπροσωπεία ελαστικών LINGLONG

Από το 1998, η εταιρεία Yiannis Katsambas Ltd είναι η επίσημη αντιπρόσωπος της κορυφαίας ποιότητας κινεζικής μάρκας LINGLONG.

Η Linglong Tire Co. Ltd. είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξειδικευμένους κατασκευαστές ελαστικών της Κίνας με κινητήριο δύναμη την υψηλή τεχνολογία σε κορυφαία προϊόντα, όπως ελαστικά radial επιβατικών αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης, ελαστικά radial ελαφρών φορτηγών (LTR) κ.α.

Η Shandong Linglong Tire Co., Ltd. αποτελεί τη πλέον κορυφαία κινεζική εταιρεία κατασκευής ελαστικών, με 8 κατασκευαστικά κέντρα στη Κίνα, τη Ταϊλάνδη και τη Σερβία. Επιπλέον, η Linglong διαθέτει κέντρα έρευνας και καινοτομίας στο Zhaoyuan, το Πεκίνο και τη Βόρεια Αμερική και κέντρο δοκιμών στην Ευρώπη για την ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής.

Τα προϊόντα της Linglong πωλούνται σε περισσότερες από 180 χώρες και παρέχουν σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα, η οποία έχει εισέλθει στο παγκόσμιο σύστημα προμηθευτών της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.